Pariis – London

Kolmapaeva hommikul ei olnud mina voimeline voodist tousma (olen alati teadnud, et mullijoogid pole minu teema, sama kehtib ka Prantsuse shampanja kohta) :D, seega tuli Isaacil minna ja hommikusooki tuua, et mind mast lahti saada. Ups. 😀 Check-out oli kell 12 ja selleks ajaks olime soonud, pakitud ja valmis lennujaama minema. Bussi ootasime pea tund aega ja buss ise soitis ka pea tund aega, seega lennujaama joudsimegi suht oigeaegselt – mitte liiga vara nagu kartnud olime. Lend Londonisse hilines aga 45 minutit. 😀

Londonis pidime leidma tee Isaaci sobranna Haley juurde, et sealt koos tema ja ta noormehega ohtust sooma minna. Metroojuhend oli olemas, ara ei eksinud ka seal, aga esimene kogemus oli nii oudne – valjas oli ule 30 kraadi sooja ja metroos sadamiljon inimest ja meie oma suurte seljakottidega.. Kuna meie lend hilines ja rongidega oli ka uksjagu tegemist, siis joudsime Haley juurde kuskil 7 ajal ohtul. Ta oli juba veits mures, kuna esialgse plaani jargi pidime joudma nii poole kuue ajal ja ohtusoogi broneering oli kella seitsmeks. Aga saime ohtusoogi aja edasi lukata poole uheksani. 🙂 Tegime kiired dushid ja olimegi restorani poole teel. Ohtusook oli vaga maitsev ja kui olime lopetanud, siis ei tahtnud veel otse Haley juurde tagasi minna, mistottu laksime uudistasime Big Ben’i ja selle umbrust. Oine London on ikka paris kihvt! Tagasi “koju” joudsime enne sudaood, seadsime taispuhutava madratsi elutuppa maha ja laksime magama, et jargmisel paeval varakult Londonit avastama minna. 🙂

P.S. Vabandan tapitahtede puudumise parast. Tundub, et minu lapaka laadija on omadega uhel pool, mistottu olen sunnitud kasutama Isaaci oma, kuna ei saa enda oma laadida. 🙂

Categories: Inglismaa, Prantsusmaa | 4 kommentaari

Navigeerimine

4 thoughts on “Pariis – London

  1. Kas te olete nüüd Hollandis?

  2. sirliniidas

    Kaval. Hiinas ma kahjuks ligi ei saa vist Internetile, aga kui saan, siis viskan pilgu peale. 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: