Pariis ja üllatus!

Teisipäeval, 3.septembril, olime üpris varakult üleval, et päeva mitte maha magada ja võimalikult palju tehtud saada. Mina olin veel veidi pahur hommikul, kuna oleks ilmselgelt kauem tahtnud magada, aga sain oma jonnist üsna pea üle.. 😉

Esimesena otsustasime minna ja ära kaeda Eiffeli torni. Tegime tutvust ka Pariisi metroosüsteemiga, mis polnudki üldse raske, vaid üpriski loogiline ja mingeid probleeme meil sellega ette ei tulnud. 🙂 Haarasime ühest tänavatoiduputkast taaskord baguette’id ning läksime tornist veidi eemale, et maha istuda, pikniku pidada ja pilte teha. Kui tavaliselt minnakse torni pildistama üle jõe asuvale platvormile, siis meie suundusime teisele poole murule.

Kui olime oma lõunaga ühele poole saanud, siis tegime erinevaid pilte tornist ja torniga ning jäime ootama kedagi, kes meist koos pilti teeks. (Rahvast seal väga palju ei liikunud.) Isaac valis lõpuks välja ühe USA paarikese ja võtsime kohad sisse, kui peale esimest pilti oli Isaac järsku minu ees ühel põlvel, kihlasõrmus (mis oli täpselt minu maitse järgi!) käes. Vahepeal hüüdis see kutt, et Isaaci kaamera aku sai tühjaks, aga õnneks tegi ta oma kaameraga pilte edasi. Mingi hetk kuulsin inimesi selja taga plaksutamas ja lõpuks jõudsime selle hetkeni, mil ma sain “Jah” öeldud. 🙂 Ma ei saanud absoluutselt aru, mis toimunud oli, sellest ka mu küsimus Isaacile “Are you serious?” (Kas mõtled seda tõsiselt?). Vahetasime selle paarikesega infot ja nad lubasid kihlumise pildid meile saata. Siis sain ka mina teada sellest vandeteooriast, kuidas tal sõrmus oli juba enne Esperance’st lahkumist ostetud ja ta sõbrad ja isegi mu isa teadsid sellest plaanist. 😀 Plaan igatahes töötas, Pariis jääb mulle elulõpuni meelde! 🙂

Olles veidi toibunud, külastasime Eiffeli torni, Triumfikaart, Champs-Elysee-d ja Notre Dame’i. Õhtustasime taaskord väikeses armsas restoranis meie hotelli lähedal ja pärast tähistasime oma tähtsat päeva ehtsa Prantsuse šampanjaga (mis maksis LIDL supermarketis vaid 15€) oma toas. 😀 Sel päeval sain kätte lõpuks ka oma 2.aasta Working Holiday viisa kinnituse, jee!

Categories: Prantsusmaa | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Pariis ja üllatus!

  1. Pingback: Lõõgastav laupäev | Do you come from a land down under?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: