Reisipalavik?!

Või siis ka mitte?! Igatahes, korraks tekkis võimalus, et lahkume Esperance’st juba sel laupäeval ehk 13.juulil, kuid see kadus sama kiirelt, kui tekkis ja jääme ikka 20ndani. Sellisel juhul oleksime teinud veidi pikema roadtrip’i, kuid nüüd jääme ikka oma marsruudi juurde: Esperance – Albany – Margaret River – Perth. Perth’is oleme 10 päeva ja peatume Isaac’i sõprade juures. Täitsa igatsen juba “suurlinna melu”. 🙂

Kolmapäeval esines ööklubis Austraalia armastatuim rokkbänd Grinspoon. Klubis oli nii kiire, et ma ei jõudnudki väga kliente teenindada, vaid pidin hoopis külmkappe täitma iga 15 minuti tagant, sest õlled ja muud joogid lihtsalt kadusid nii kiirelt. Muskel kasvas kõvasti neid kaste tassides. 😀 Lisaks jooksin edasi-tagasi vahetusrahaga, tühjendasin prügikaste ja pesin klaase, et tüdrukud saaksid ainult serveerimisele keskenduda. Ühel hetkel sai muusika otsa ja taipasin, et ei näinudki bändi, kuna lihtsalt polnud aega pilku tõsta. 😀 Aga käive oli hea ja õhtu sujus ilusti.

Vabadel päevadel pakkisin juba veidi asju kokku ning teisipäeval võtsime aja maha ja käisime Loose Goose restoranis õhtust söömas. 🙂 Aeg on hakanud kuidagi kiiresti lendama, seega kodu on koguaeg nagu seapesa, sest igal vabal hetkel pakime. Käisime ka matkapoes ja täiustasime oma matkavarustust, oleks muidugi tahtnud veel nii palju ägedaid asju osta sealt, aga tuleb ikka reaalsuse piiridesse jääda. 😀

 

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: