R.I.P. Bad Babe

Täna jõudis kätte päev, kui pidime hüvasti jätma meid truult teeninud Bad Babe‘ga. Juba mõnda aega tagasi hakkasid üksteise järel ilmnema autol vead, mida oli vaja parandada ja mida järgemööda ka tegime. Kuni sinnamaani, kui Merit & Steve pulmas käisid ja politsei nad kinni pidas ning kollase kleepsu autole pani. (Kollane kleeps tähendab siinmaal siis seda, et autol on midagi viga, mis tuleb 10 päeva jooksul ära parandada, muidu edasi sõita ei tohi sellega.) Viisime auto ülevaatusele ja selgus, et lisaks politsei välja toodud probleemile on autol veel nii 6-7 asja, mis vajaks nokitsemist. Kokku oleks kogu parandus läinud maksma nii 600-800$, kuid oleme sinna juba niigi rohkem raha sisse pannud, kui asi väärt oli. Ja kuna Merit sõidab nagunii Steve’i Fordiga ja mina saan iga kell Isaac’i autot kasutada, siis otsustasime, et ei hakka Bad Babe’i parandama ja müüme ta autolammutusele maha. Saime 250$ selle eest + 150$ järelejäänud rego eest, mis on parem, kui mitte midagi. Kokkuvõttes oleme ikka miinustes omadega, kuid samas ei maksnud me auto eest midagi ise. Seega lõpp hea, kõik hea – auto ei liikle illegaalselt tänavatel minu nimel. 🙂

Auto. [03.10.12] 004

 

Lisaks käisin postkontoris ja andsin sisse avalduse, et saada politseilt paber, kus kirjas, et mul pole mingeid rikkumisi Austraalias ja olen puhas leht. 🙂 Seda on vaja approved manager’i paberite saamiseks. Just lõpetasin ka online kursuse ning kui see politsei paber nüüd kohale jõuab (tädike postkontoris ütles, et läheb nädal, aga tavaliselt läheb ca kuu), siis saan viimase avalduse sisse anda ja loodetavasti olen siis ametlikult approved manager. 🙂 Kogu see värk ei käi muidugi tasuta – politsei paberi eest maksin 60$, kursuse eest 230$ ja avalduse eest tuleb veel ilmselt midagi välja käia.

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: