Onesie

Möödunud nädal möödus küllaltki gripi tähe all, algul jäi haigeks Isaac ning paar päeva hiljem ka mina. Seekord õnneks mitte nii hullusti nagu aprillis, kuid piisavalt tüütud on valutav kurk ja tilkuv nina ikkagi. Selle tõttu olime ka rohkem kodused ja vabadel päevadel ei võtnud midagi erilist ette. Pooled töökaaslastest on samuti tõbised. Eks ilmadel on sellega ka ilmselt seos – ootan juba Eesti suve! 🙂

Neljapäeval leidsin voodilt paki, kus oli sees onesie! 🙂 Väga hea ajastus, kuna laupäeval toimus klubise Onesie pidu ja otsustasime tüdrukutega need tööle selga panna. Kahju, et pidutsejatest ainult 4-5 inimest dresscode‘s kohale tulid. Ja ega ausalt öeldes väga mugav selles töötada ei olnud, sest NII palav oli. Aga noh, nalja sai meil jällegi. 🙂

Olime siin vahepeal valiku ees, mis saab siis, kui Euroopast naaseme. Ütleme nii, et tööalaselt avanes mulle suurepärane võimalus, aga oleme üpriski kindlad, et Esperance’i siiski ei naase, sest see koht on end meie jaoks ammendanud. Elame-näeme ning lõplikust otsusest annan teada septembri lõpus. 😉

Täna lahkus Gemma, sest tema leping sai läbi ning samuti üks inglise tüdruk, kes siin paar nädalat olla jõudis – ta vallandati. Meie aga loeme samuti päevi lahkumiseni ja 31 päeva pärast ütleme Esperance’ile head aega!

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: