Uus nädal

Plaan täna normaalsel ajal üles ärgata (hiljemalt kell 11) läks nurja, kui 14:45 silmad avasin ja siis ka ilmselt ainult seetõttu, et Isaac end tööle sättis. Aga mis seal ikka, vaba päev ja mingeid kohustusi nagunii polnud, seega võtsin vabalt. 🙂 Käisin poes, koristasin ja asjatasin ning varsti sean sammud pubisse, et Monopoly mängida. 😀 Ostsin paar nädalat tagasi meile Monopoly (Austraalia versioon – nii harjumatud, nupud on teistsugused, tänavate nimed, raha jne) ja Twisteri, et igavust peletada ja eelmisel esmaspäeval läksin õhtul pubisse Isaac’ile ja Sarah A.-le seltsi ning mängisime Monopoly. Esmaspäeva õhtud on alati surnud umbes kella üheksast kuni sulgemiseni 00:00, aga nüüd alustasime mõnusat väikest traditsiooni, et töötajad kokku tuua (esmaspäeviti on suurem enamus meist alati vabad). 🙂

Paar päeva tagasi seadsin hiirelõksu üles ja sain kätte ka meie kutsumata külalise. Tundub, et tegemist oligi vaid ühe hiirega, sest rohkem pole neid näinud ja keegi pole lõksu sattunud ka.

Töönädal läks üpriski kiirelt ja tööd jagus, eriti laupäeva õhtul, mil linnas oli 2 tüdrukuteõhtut ning 21.sünnipäev ja muidugi lõpetasid kõik oma peod meie ööklubis. Pühapäeval andis täitsa tunda eelmine õhtu (lõpetasime töö 4:15 hommikul) – kõik lihased valutasid.. Homme on meil omanikega koosolek, et täpsustada minu ja Meriti uusi kohustusi. Oleme natuke tagasi hoidnud selle koha pealt, et mitte manageride kandadele astuda, aga selgub, et oleksime vabalt võinud rohkem teha.

Eesti reisi planeerimine käib meil igapäevaselt ja broneerisime omale Rootsi kruiisi 29.-31.augustil. Lisaks Rootsile tahame külastada ka Riiat ja Jurmalat ilmselt, seega majutussoovitused on oodatud. 🙂

Categories: Eesti, Esperance, Rootsi | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: