Cocktails for Everyone!

Käes on taas esmaspäev, mis tähendab vaid üht – 2 vaba päeva! 🙂

Mis siis viimasel nädalal juhtus? Ilmselt mitte midagi märkimisväärset. 😀 Ross lasi mind sisuliselt igal õhtul väga vara minema töölt, seega korraks tekkis hirm, et ei saa oma nõutud töötunde täis. Eile õhtul korraldas Isaac töötajatele kokteilikoolituse, mida aitasin tal läbi viia. Täitsa tore oli ja teistele ka meeldis ning nüüd oskavad ülejäänud inimesed ka kokteile teha, mitte ainult mina ja Merit (kuna me olime eelmise koolituse ajal siin). 🙂 Seega kui lõpuks koristamise lõpetasin eile õhtul peale koolitust, olin siiski peaaegu vajalikud tunnid täis saanud.

Ross lahkus nüüd kuuks ajaks, seega manageridest on alles Rochelle, kes töötab küll enamasti vaid päevaseid vahetusi. Nii leidsimegi graafikust, et näiteks järgmisel reedel on meie manager 21:00 kuni sulgemiseni omanik Matthew! 😀 See saab päris naljakas olema, kuidas ta ööklubis ringi sebib, aga eks näha ole, mis saab. 😀

Olen siin vahepeal paar kooki küpsetanud ja niisama kokanud. Tundsin sellest päris palju puudust, et oma maitse järgi süüa teha, kuna hetkel on Pier’i kogu menüüst küll kõrini ja mitte miski sealt ei isuta.

Täna olin tubli ja tegin asjaliku päeva, seega külmkapp on süüa täis ja pesu pestud (aitäh, Merit! :D). Homme tahame minna üht randa avastama, kus varem pole käinud ja kus pidi kummitav maja olema.. 😀 Annan järgmises postituses teada, kuidas läks. 😉

 

Categories: Esperance | 6 kommentaari

Navigeerimine

6 thoughts on “Cocktails for Everyone!

  1. Eestis ootan kutset kokteiliõhtule, kus Sina oled baaridaam.

  2. Meid samal ajal Eestisse saada on ilmselt raskuspunkt.

  3. Ma olen siis Amsterdamis..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: