Tere mai!

Taban end ikka ja jälle mõttelt, et peaks blogi uuendama, aga siis jõuan taaskord järelduseni, et ega millesti väga huvitavast polegi kirjutada. Nädalad on suhteliselt samanäolised ja vabadel päevadel pole ka viimasel ajal midagi erilist ette võtnud, kuna pidevalt on vihmane. Elame järjest rohkem augusti ootuses, et saaks reisima minna. 🙂

Uus manager Kevin lahkus teisipäeval, kuna ei saanud omanikega läbi ja lõpus tuli välja ka tema tõeline loomus, mistõttu ongi parem, et ta läks. 2 Iiri tüdrukut lahkusid samuti ja nende asemele tuli Šoti poiss Kevin ning täna saabub veel üks uus tüdruk ja homme Nathan Uus-Meremaalt. Seega töötajaid meil jälle jagub.

Kuna tahtmatult on hakanud mulle ja Mertitile rohkem vastutust langema tööl (kuna oleme siin teistest kauem olnud), siis mõlgutan mõtteid septembris Austraaliasse naastes teha endale ära manageri paberid. Tundub täitsa huvitav väljakutse. 😉

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: