ANZAC Day

Esmaspäeva õhtul kutsusime Meriti & Steven’i külla, kokkasin enda püütud lõhest sushi ja kõrvale limpsisime kodukootud koorelikööri. Meil üks turvadest, Jason, villib ise alkoholi ja andis ühe pudeli meile. Maitselt nagu Bailey’s, aga kraade on 20 asemel 40. 😀

Teisipäeval plaanisime midagi ette võtta, aga küll oli auto kinni pargitud meil ja sada muud häda :D, mistõttu oli lõpuks käes õhtu ja nii me midagi tarka korda ei saatnudki sel päeval.

Eile oli eriti ilus ilm ja käisime Tearooms’is lõunal ning õhtul suundusin tööle. Kuna täna on riigipüha, siis oli eile ka ööklubi avatud. Rahvast aga eriti polnudki, seega saime me Meritiga minema peale pubi sulgemist. Täna läksin kell 11 tööle ja avastasin, et kõik pubi uksed suletud. Tuli välja, et avasime täna hoopis kell 12, aga keegi polnud mulle seda maininud. 😀

Tänane riigipüha on siis ANZAC Day ehk päev, mil Austraalia ja Uus-Meremaa väed võitlesd koos esimeses suures lahingus Esimeses Maailmasõjas. Tegu on ilmselt Austraalia tähtsaima rahvusliku sündmusega. Selle puhul peetakse koidikul teenistus, kuhu ka Isaac peale tööd läks hommikul. Ma oleks ka väga tahtnud uudistama minna, aga uni oli magusam ja pidin nagunii hommikul tööle minema. Päeval oli veel ka paraad, aga selle magasin samuti maha, sest olin tööl. 😀

Tööl on endiselt segadus majas pidevalt, küll graafikute ja töötundide ja millega iganes, aga ei hakka teid detailidega tüütama. 🙂 Ghetto toad on taas kõik inimesi täis (üleeile saabusid veel 2 Iiri tüdrukut) ning pühapäeval teeme ilmselt väikese peo, et kõik kõikidega tuttavaks saaksid. 🙂

Väike abipalve ka.. Kas keegi teab kedagi, kes teaks kedagi, kellel on üle auto, mida saaksin augustis kuu aega mõistliku summa eest kasutada, kui Eestis olen? Või kas keegi oskab soovitada head autorendi firmat?

Categories: Eesti, Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: