Rannas kinni vol. 4 & 5

Juba ongi tükk aega mööda läinud ilma autoga liiva sisse kinni jäämata. Seega teisipäeval juhtus seda lausa 2 korda. 😀 Pärastlõunal läksime Isaac’iga kalale ja suundusime selleks Eleven Mile Beach’ile. Sõitsime mööda randa kuni jõudsime kivideni, millest enam üle ei saanud ja sinna otsa kinni jäimegi. Kõmpisime ca 3 kilomeetrit tagasi tee peale, et telefonidel levi oleks ja kutsusime Jason’i, ühe turvameestest, meid välja tõmbama. Saime välja ja otsustasime minna kuhugi kindlamasse kohta, et ei peaks kinni jäämise pärast muretsema ja saaks rahulikult kala püüda. Järgmises “kindlas kohas” juhtus see, et nii kui liivale jõudsime, vajusime autoga sinna kinni. 😀 Selleks hetkeks oli juba pime, kuid märkasime veidi eemal autotulesid ja otsustasime Jason’it mitte tülitada enam ning hakkasime tulede poole jalutama. Muudkui jalutasime, aga mida me ei näinud, olid need autotuled. Lõpuks leidsime värsked jäljed ja saime aru, et see auto on just minema sõitnud. Kõndisime tagasi auto juurde, kui meenus, et me polnud ju autot 4WD-le seadistanud ja sellepärast ka sisse vajusime. 😀 Seadistasime ümber ja 5 minuti pärast olime taas teel. Otsustasime, et ilmselgelt pole ette nähtud kalale minna ja tegime Meriti ja Steven’iga hoopis filmiõhtu. 🙂

Reedel tuli tagasi Colleen, kes paar nädalat ära oli, kuna tema 6 kuud siin sai täis. Munadepüha ajal on aga lisatööjõudu nagunii vaja ja kuna Colleen, Michelle, Danielle, Josie ja Josh lähevad paari nädala pärast koos Balile, siis lubasid omanikud tal tagasi tulla ja veel veidi töötada. Täna saabus tagasi Patrick, kes 6 nädalat ära oli ja ei plaaninud siia tagasi tulla, aga kuna idarannikul ta tööd ei leidnud, siis seadis sammud tagasi Pier’i. Seega meie väike pere on jälle koos. 🙂

Ma töötasin täna Bonaparte’s, kus toimus korvpalli hooaja lõpetamine. Hea vaheldus taaskord. Homme veel tööpäev ja siis saab kahte vaba päeva nautida. 🙂 Lisaks esmaspäevale ja teisipäevale saan järgmisel nädalal ka reede vabaks, kuna mul jälle liiga palju ületunde. Ei kurda. 😀

Kuna saime omanikelt rohelise tule, siis oleme otsustanud Esperance’i jääda kuni juuli lõpuni. Peale seda on plaanis kuuks ajaks Eestise tulla, aga sellest kõigest täpsemalt siis, kui asjad paigas. Ei taha midagi ära sõnuda. 🙂

Kõik postitused on viimasel ajal suhteliselt sama sisuga, seega millest huvitavast te veel kuulda tahaks? 🙂

Categories: Esperance | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Rannas kinni vol. 4 & 5

  1. Üldiselt inimesed õpivad pärast esimest-teist-kolmandat korda oma vigadest. Mis teie õnnelikuks numbriks olema saab? Või on tegemist uue hobiga?

  2. sirliniidas

    Võib vist öelda, et tegu on uue hobiga, kuigi mina olen iga kord oma peas mõelnud, et jääme kinni ja hiljem “Told you so”.. 😀 Ostame ühe vidina ilmselt, et edaspidi saaks ise end välja aidata, kui peaks kinni jääma.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: