St. Patrick’s Day & Animal Park

Töönädal möödus kiirelt ja nelja päevaga töötasin kokku pea 41 tundi, kuigi poleks pidanud isegi 40 tunnini jõudma, sest mul oli 3 vaba päeva. Aga mis seal ikka, tubli töömesilane. 🙂

Eile oli iirlaste püha, St. Patrick’s Day, ja selle puhul oli ka meie pubi ära kaunistatud ja tähistamine käis täie hooga. Me pidime kandma jube “ilusaid” rohelisi T-särke ning serveerisime hunnikute viisi Guinness ja Kilkenny õlut. Lisaks sellele olid müügis Iiri lipu värvides tarretise viinashotid ja pakkusime Baby Guiness shotte ehk siis kohvi liköör ja Bailey’s. Kohal olid muidugi kõik iirlased, kes Esperance’s pesitsevad ja nad ei ole just kõige vaiksemad, kuid eile isegi käitusid täitsa okeilt ja kedagi väga välja viskama ei pidanud. 😀 Trall kestis pubis kella kümneni ja edasi südaööni kokteilibaaris. Jootraha teenistus oli päris hea, sain kuskil 100$ kokku eile.

Täna käisime Meritiga loomapargis, kus saab näha, katsuda ja toita erinevaid loomi alustades kaladest ja lindudest ning lõpetades lammaste ja merisigadega. 🙂 Jänkude juures veetsime kõige rohkem aega, nad olid lihtsalt nii armsad ja pehmed. Enne loomaparki käisime Gibsoni pubis lõunat söömas ka, seekord jõudsime õigel ajal. 😀

Nüüd lebotame oma toas ja naudime seda, et ei pea midagi tegema. Ahjaa, tööuudiseid veel nii palju, et BJ lahkus täna päevapealt töölt. Ta sai ise ka aru, et on selle töö jaoks liiga noor ja tahab elu nautida ning sõpradega aega veeta. Nüüd on siis managerid Ben ja Isaac, kuid Ben lahkub juba aprilli lõpus, seega on kindlasti uus inimene vaja palgata.

Ja mis kõige tähtsam, rääkisin omanikega neljapäeval ning nüüd on kindel, et jääme siia veel vähemalt 3 kuuks! Nad andsid väga selgelt mõista, et ei taha meid lahkumas näha. 🙂

Hoiatus! Siit tuleb nüüd palju pilte. 😀

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: