Hellfire Bay

Teisipäeva õhtul käisime kinos vaatamas uut Tarantino filmi “Django Unchained“. Minu jaoks oli film veidi liiga aeglane ja pikk ning mitte-Tarantinolik, kuid samas vaadatav.

Kolmapäeval läksime Isaac’iga kalale ja võtsime Michelle’i ning uue Sarah kaasa. Isaac tegi meile taaskord surmasõitu 😀 sinna kalju otsa, kus eelmisel nädalal käisime ja suundusime Hellfire Bay randa. Kalastamise suhtes pole see just parim koht, kuid suurema seltskonnaga on sinna hea minna, sest saab ujuda ja niisama ringi vaadata. Hiljem ühinesid meiega Danielle & Josie oma sõpradega. Saagiks saime seekord astelrai, mille Michelle kinni püüdis ja Isaac välja tõmbas ning ühe heeringa. 😀 Vahepeal tulid meid ka delfiinid uudistama. 🙂 Tagasi tulles tegid poisid rannal võidusõitu, mis kohati oli ikka päris hirmus. Nägime veel kängurusid, ilusat päikeseloojangut ja taaskord metsikuid hobuseid. Jõudsime uuesti sinna kalju juurde, mille otsas käisime ja seekord oli vaja poistel ikka esineda ja kalju teiselt poolt alla sõita, kust keegi varem proovinud polnud. Tee läks alla peaaegu 90-kraadise nurgaga, seega tagaistmel olijad rippusid ühel hetkel meie peade kohal oma turvavöödega. Alla igatahes jõudsime elusalt, me tüdrukud küll mitte nii rõõmsate nägudega enam, aga no kui aus olla, siis hea adrenaliiniannuse saime küll. 😀 Kokkuvõttes oli väga tore päev ja kõik jäid rahule. 🙂

Categories: Esperance | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Hellfire Bay

  1. Kas rai püüdmine on lubatud? Tegite selle toiduks? Kaheksajalga oled proovinud või midagi muud mitte-eestlaslikku?

    • Peaaegu kõige püüdmine on lubatud, mis ei ole alakaalus. Pidime toiduks tegema selle, aga poisid panid selle õue ja unustasid ära ning see on nüüd kaks päeva vihmas ligunenud ja enam ei kõlba. 😀 Olen tuunikala ja lõhet maitsnud, aga kuna ma liha ei söö, siis väga ei tõmba..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: