Tööjuttu

Kolmapäeval juhtus vist esimest korda ajaloos see, et pubi pandi tund aega enne sulgemist kinni. Oli tavaline vaikne kolmapäeva õhtu; mina, Colleen ja Merit olime tööl ning Ben mängis klientidega tavapäraselt pokkerit. Ühel hetkel tulid kohale ca 50 vanemat meest, kes olid just matustel käinud ja peiedel end juba lõbusasse olekusse joonud. Nad olid päris lärmakad, kuid esialgu nendega probleeme polnud. Kuni sinnamaani, kui ma kolm nendest cut off’isin (ehk siis rohkem neile jooke serveerida keegi ei tohi). Seejärel hakkasid nad kõik järjest rohkem ebameeldivaks muutuma ja lõpuks olid pea enamus neist cut off’itud. Ben ütles meile, et kui näeme kedagi neist joogiga, siis annaksime talle teada ja ta viskab nad välja. Ei läinud kaua, kui kõigil olid uued joogid käes, sest neil olid kannudega õlled laual ja lasid teistel juurde osta. Nii nad seal vaidlesid ja lärmasid, kuni Ben’il viskas üle ning ta pani muusika kinni ja tuled põlema. See põhjustas erilise vihavalangu tema suunas ja tal ei jäänud muud üle, kui politsei kutsuda.

Samal ajal oli sõnavahetus meie töökaaslasel Coy’l ühega nendest meestest, kuna ta kutsus meie töökaaslast Steve’i gey‘ks. See veel puudus, et oma töötajad probleeme hakkavad põhjustama, aga no kuna Coy polnud ka päris kaine, siis tee teisele selgeks. See situatsioon lahenes õnneks kiirelt ja meie omad lahkusid.

Politsei tuli kohale ja ajas inimesed välja lõpuks ning südaööks saime omadega ühele poole. Meile pakkus kogu õhtu isegi nalja Meritiga, aga Collen ei talu väga pinget ning naljatas, et tahaks peitu minna ja nutta. 😀

Selline seik siis.

Täna, reedel, pidi Ben ise ööklubis DJ olema, kuna kedagi polnud kohale organiseeritud. 😀 Küsis seal meie käest nõu, et mis artistid praegu populaarsed jne. Nalja saab. 🙂

Märkamatult oleme juba 5 kuud Austraalias olnud ning teisipäeval saab täis 3 kuud Esperance’s. Omanikult pole tagasisidet veel saanud, aga graafikus oleme ikka edasi, seega ilmselt on ta nõus meid siin kauem hoidma.

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: