Josie sünnipäev

Teisipäeval oli 21. sünnipäev meie töökaaslasel Josie’l (Inglismaa). Tüdrukud korraldasid talle üllatuspeo, mille raames tuli kohale ka strippar. 😀 Algselt pidi striptiisi tegema meie manager Ben, kuid ta loobus viimasel hetkel. Seega leidis keegi tüdrukutest ühe Uus-Meremaa kuti, kes siis ühel hetkel Josie toa uksele koputas, kui me seal end õhtusöögiks sättisime. Võib öelda, et Josie oli väga üllatunud ja šokis. 😀 Nalja sai. Edasi läksime pubisse, kus oli piljardiruum ära kaunistatud, mis oli taaskord Josie’le üllatus. Jõime kokteile ja Josie avas oma kinke ning oli tore õhtu. 🙂

Meil oli täna omanikuga jutuajamine sellest, et tahame siia veel 3 kuuks jääda ning võimaluse korral ka 2. aasta viisa siit saada. Ta lubas asja üle mõelda ja meile järgmisel nädalal teada anda. Ta oli päris positiivselt meelestatud asja üle ja sisetunne ütleb, et läheb õnneks. Pöidlad pihku!

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: