Karaoke

Igal neljapäeval ja laupäeval on meil pubis karaokeõhtu 21:00-00:00. Läbi viib seda üks naisterahvas, kes eriti hästi ise küll laulda ei oska, aga see selleks. 😀 Kliendid laulavad tavaliselt hullemini. Kui on vaiksemad õhtud, siis turvamees Big Joe võtab ka paar viisijuppi üles. Eile õhtul oli meie manager Ben’il ka vist väga igav, kuna ühel hetkel avastasime tema ka nurgast karaoket laulmas. 😀
Saime eile küllaltki varakult tööpäeva lõpetatud ja istusime Josh’i ning Colleen’iga pubis. Ühel hetkel tuli suurepärane idee ise ka karaoket laulda. 😀 Leppisime kokku, et teeme Colleen’iga dueti ja Josh keeldus kategooriliselt laulmast. 😀 Valisime vist tund aega laulu ja ei suutnud otsusele jõuda, mida laulda. Seega võtsime suvaliselt ühe laulu esimeselt lehelt, milleks osutus ABBA – Dancing Queen. 😀 Minu tavaline Rootsi kruiisi lugu ju! Aga siin oli kuidagi aeglasem ja venivam versioon sellest, kuid laulud saime ja plaksutati ka. 😀

See nädal jääbki meil ainult 1 vaba päevaga, aga usinad töömesilased nagu me oleme, siis elame üle. 🙂

Categories: Esperance | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Karaoke

  1. Maris

    Ma kohe ootasdn, et millal sa end laulma vead! Well done ! 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: