Boxing Day & vaba päev

Boxing Day’l polnud keegi meist eriti vaimustatud sellest, et kiire õhtu tööl ees ootamas ja hommikuni ööklubis peab töötama. Kui ma 17:00 alustasin, siis sain kohe hea uudise osaliseks, et ööklubi ei avatagi kolmapäeval ja ainult kokteilibaar on lahti kuni umbes kella kaheni öösel. Põhjust keegi otseselt teada ei saanudki, aga ilmselt sellepärast, et DJ-d jätsid kohale tulemata vms. Särasime kõik leti taga selle uudise peale ja ootasime, et millal see rahvamass siis kohale hakkab voolama. Tõesti, mingil hetkel oli parajalt kiire, eriti bistroos, kuid mitte midagi hullu. Inimesed olid juba kohale tulles parajalt võtused, kuna päev läbi toimusid hobuste võiduajamised, kust siis otse pubisse tuldi. Päris naljakas oli vaadata uhkete kübarate, kleitide ja kõrgete kontsadega naisi ringi tuterdamas seal. Üsna kiirelt oli ka mitu neidu baaris “cut off” ehk siis neile me jooke enam ei serveerinud, kuna nad olid liiga purjus. Ühel hetkel nägin Colleen’i kokteilibaari sulgemas ja tuli välja, et me ei ava ka seda, mis oli veel suurepärasem uudis. See tähendas seda, et 00:00 paneme pubi kinni ja hiljemalt kella üheks on meie õhtu lõppenud. 🙂 Nii ka läks. Juba pool tundi enne sulgemist oli rahvast üsna vähe ja saime vaikselt sulgema hakata.

Kolmapäeval tuli Esperance’i Steven, kes kinkis meile jõuludeks GPS-seadme autosse ja raamatu erinevate shottide retseptidega. Olen juba ammu tahtnud GPS’i osta, aga nüüd on see olemas. Siin seda eriti vaja ei lähe, kuna linn nii pisike, aga edaspidi tuleb kasuks.

Eile oli meil vaba päev ja käisime päeval Twilight rannas. Päris tuuline oli, seega tundus vesi jube külm, aga kui lõpuks sisse läksin ja ujusin, siis sain aru, et vesi on soe. Osad hüppasid suure kivi pealt vette, ma seekord veel ei julgenud, aga millalgi teen selle nalja ära. 😀 Õhtul avastasin, et mul õnnestus kuidagi selja tagant ära põleda, kuigi veetsin enamuse ajast selili. Ilmselt võttis päike ujumise ajal siis.

Selle suure auguga kivi otsast hüpatakse alla

Selle suure auguga kivi otsast hüpatakse alla

Õhtul käisime kinos “Kääbikut” vaatamas. Lootsin enamat, film venis minu jaoks liiga palju, kuigi oli ka häid kohti. Ei mõista eriti, kuidas nad veel 2 filmi välja tahavad venitada sellest raamatust. Peale kino istusime veidi pubis ja nii neljapäev läbi saigi.

Täna sain tööl olles kätte paki oma perelt. Nii tore oli kaarti lugeda ja Kalevi šokolaadi kõrvale nosida! 🙂

Categories: Esperance | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: