III advent

Nonii, neljapäeval alustasime Meritiga mõlemad kell 17:00 tööd, seega käisime päeval Great Ocean Drive’l sõitmas. Tee on 40 km pikk ja teeb ringi mööda rannaäärt lõpuga tagasi Esperance’s. Iga paari kilomeetri tagant on rannad, üks ilusam kui teine. Mõne juures peatusime ka, kuid jätsime põhjalikuma avastamise vabade päevade tarbeks.Samuti polnud ilm kõige parem – pilves ja udune, mistõttu ei jäänud pildid kõige paremad. Enne sõitu käisin registreerisin auto enda nimele ja sain selle õnneks ilusti tehtud 43$ eest.

Ülejäänud päevad möödusid kõik suhteliselt ühtmoodi töötades. Kuna Ben, meie põhimanager, on praegu puhkusel, siis majandab siin kõike BJ ja tunda on, et ühele 18-aastasele on seda liiga palju. Eile oli meil klubis Harvest Party ehk siis otsetõlkes “saagikoristuspidu”, kuna farmeritel hakkab saagikoristushooaeg läbi saama. Üks inglise tüdruk oli haige ja rahvast oli klubis tohutult, samuti oli lahti kokteilibaar, mistõttu avastasin end ühel hetkel üksi baari sulgemast, mis tavaliselt on nii 3-6 inimese töö, olenevalt sellest, kui kiire õhtu on. Mis siis ikka, hakkasin ühest otsast pihta, kui mingil hetkel tuli Merit ööklubist tagasi mulle appi ja lõpuks tuli ka Iiri tüdruk Coleen ning 2 tunniga saime baari suletud. Selleks hetkeks oli väsimus kadunud ja tuju hea ning muidugi oli vaja minna edasi ööklubisse. Voodisse saime hommikul kell 6 ja Merit alustas täna 10:30 ning ma 12. Arvasime, et tuleb hullem päev, kuid tegelikult läks see isegi päris asjalikult ja kiirelt. Pausi ajal ühinesin Meritiga kohvikus ja sinna minnes avastasin peatänavalt jõuluparaadi. Kohal olid suured ja värvilised autod, tuletõrjeautod ja imelikes kostüümides inimesed. Väga jõulune see asi ei tundunud mulle igatahes. 😀

Eile naases puhkuselt turvaülem Isaac, kes oli täna meie manager ja temaga oli nii hea koos töötada! (Muidu on Ben’i vahepeal asendanud üks Bruce ning kui tema on tööl, siis võime õhtusöögi pausist unistama jäädagi või saame selle alles 22:00 ajal. Samamoodi on ka siis, kui BJ tööl on, kuna ta lihtsalt ei oska suurt pilti näha vahel ja on nädalavahetustel ainult ööklubile keskendunud.) Ma töötasin täna kokteilibaaris ühel jõulupeol ja Isaac käis iga poole tunni tagant uurimas, kuidas läheb ja kas tahan äkki pausile vms. Õhtul pani ta ise ka käed külge ja aitas meil baari sulgeda, et saaksime kiiremini lõpetada.

Avastasime, et uuel nädalal on meil tavapärase esmaspäeva ja teisipäeva asemel vabad hoopis teisipäev ja kolmapäev. Natuke kurvad olime algul, kuna paljudel töötajatel on just esmaspäev vaba, kellega koos oleksime tahtnud midagi ette võtta, aga eks näha ole, mis järgmistel nädalatel saab, äkki saame tagasi vahetada. 🙂

Dušši pole me ikka korda saanud ja vesi ei lähe alla ning samuti kadus vahepeal ka soe vesi kõikidest tubadest. Olen mitu korda mainimas käinud seda, aga ega ilmselt enne midagi korda ei saa, kui Ben teisipäeval taas tööl on. Aga muidu meile endiselt meeldib siin, vaatamata taaskordsele vingumisnurgale. 😀

Uskumatu, et peaaegu nädala pärast on juba jõulud!

Categories: Esperance | 3 kommentaari

Navigeerimine

3 thoughts on “III advent

  1. Mis postitad kogu aeg? Lase ma loen ka vahepeal.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: