Esimest korda Lake Grace’s

Teisipäeva õhtul käisime esimest korda Lake Grace klubis. Tegemist ei ole ööklubi, vaid spordiklubiga – Lake Grace Sportsman Club. Sisuliselt on see tavaline baar, kuid seal saab mängida ka keeglit (mitte tavapärast bowlingut ega keeglit, vaid mingit sellist varianti, kus väljak on õues ja kuulidel erinevad raskused külgedel vms. Ei tea, pole süvenenud ega ise mängima jõudnud. :D). Koht on minu arvates palju hubasem, kui pubi ja näeb parem välja ka, aga miskipärast pole see eriti populaarne. Vähemalt noortemate seas. Kuna seal peale meie kedagi ei olnud, siis ei tahtnud manager Claire’i ka kaua kinni hoida ja tulime koju ära.

Täna käisime esimest korda basseinis ujumas, mis oli ühtlasi ka minu esimene ujumine Austraalias. 🙂 Bassein avati reedel ja on praegu avatud vaid esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti alates 14:00. Pilet täiskasvanule maksab 3,5$. Kuna väljas oli tõeliselt palav, siis tundus 24 kraadine vesi algul külm, aga oi kui mõnus see siiski oli! 🙂 Täna piirdusime lihtsalt ujumisega, kuid reedel tahaks seal rohkem aega veeta ja basseini ääres peesitada. 😛

Õhtul siirdusime taaskord pubisse. Kohalikud naeravad, et ei saa ikka eemale sealt, aga no ega kodus istuda ka targem pole. Pärast käisime ületee-naabri Ren’i juures piljardit mängimas ja sellega kolmapäev otsa saigi.

Categories: Lake Grace | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: