Uus töökoht

Eile õhtul käisime Meritiga pubis õhtust söömas ja piljardit mängimas. Nägime uued baaridaamid ka ära. Nad on Iirimaalt ja olid päris aeglased leti taga, kuigi eelnev baaritöö kogemus peaks olemas olema. Lisaks sellele pole neil just kõige parem suhtumine ning Steven rääkis täna, et nad pidid ülemusele juba närvidele käima oma ülbe suhtumisega. Lisaks kuulsime ühelt kohalikult, et ülemus oli rääkinud mingi aeg tagasi, et tahaks meid jõuludeni tööl hoida, seega päris imelik, et asi sedasi välja kukkus, kuna mingeid probleeme meil ei olnud.

Täna helistasime tagasi Ben’ile – Pier Hotel’i managerile Esperance‘s. Küsisime, kas tal on võimalik meid 2 nädalat oodata kuniks oma auto korda saame, kuid ta vastas, et tal uusi baaridaame kiiresti juba järgmisest nädalast vaja. Seega mõtlesime ja arutasime ja kaalusime olukorda ning otsustasime, et võtame pakkumise vastu. Proovime auto sel nädalal korda saada, kuid kui see ei õnnestu, siis jätame selle siia, laseme poistel korda teha selle ja tuleme mingi aeg tagasi sellele järgi. Sellisel juhul lähme pühapäeval bussiga Esperance’i, 4,5h sõitu.

UPDATE: Ben helistas ja ütles, et tal tuleb pühapäeval veel uusi inimesi ja ei taha korraga sadat inimest välja õpetada, et kas saaksime äkki järgmisel kolmapäeval minna. Meile sobib, kuna siis tõenäosus suurem, et äkki saab autoga mindud!

Categories: Esperance, Lake Grace | 4 kommentaari

Navigeerimine

4 thoughts on “Uus töökoht

  1. Teil on suhteliselt samalaadsed olukorrad nagu meil US and A-s, kus elamiskoht muutub, vahel auto ei tööta, vahel saab tasuta auto jne.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: