Uus peatuspaik

Reedel pakkisime oma asjad kokku ja tulime Kyren’i juurde ära. Olime samal õhtul mõlemad tööl ja võin öelda, et see oli kõige kohutavam tööpäev mul siiani! Pikk jutt, aga lühidalt võib öelda, et sain tunda uusmeremaalaste mitte just kõige paremaid külgi. Üks eriti ebameeldiv tüüp töötab siin pügajana ja temaga alati probleeme, kuid seekord läks ta väga üle piiri. Õnneks keelas Steve tal mõnda aega pubisse tulemise nüüd ära. Lisaks temale oli igal teisel kliendil mingi probleem õhtu jooksul ja me Meritiga polnud just kõige paremas tujus ning tundsime, et tõesti viimane aeg see töö selja taha jätta. 😀
Ütlesin pühapäevase vahetuse üles, sest tundsin, et tahan lihtsalt puhata täna. Seega oli mul eile viimane tööpäev, mis õnneks läks küllaltki rahulikult ja sain varem tulema.

Eile sain kõne Esperance’st, Pier Hotel’i managerilt, kellele kaks korda meie CV-d olen saatnud, aga mingit vastust pole saanud. Ma ei jõudnud kõnele vastata, seega oli ta teate jätnud ning palus meil tagasi helistada, kui oleme seal töötamisest endiselt huvitatud. Helistan talle esmaspäeval tagasi, kui Merit ka kodus. Loodan väga, et nad nõus meid paar nädalat ootama, kuniks oma auto korda saame.

Täna magasin poole päevani, koristasin ja pesin pesu ning nüüd teen ühe filmimaratoni. 🙂 Õues pea 40 kraadi sooja, seega jätan autopesu ilmselt homseks. 😛

Pildid meie uuest ajutisest kodust:

Categories: Lake Grace | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: