Uudiseid töömaastikult

Otsustasime Meritiga siiski Kyren’i juurde kolida, kuna veedame enamuse ajast nagunii seal. Ütlesime täna ülemusele, et kolime homme välja. Selle peale vastas ta, et okei, selge, aga et kas teate, et see teie viimane töönädal nagunii ja pühapäeval tulevad uued baaridaamid?! Ega ikka ei teadnud küll! Huvitav, millal ta meile seda maininud oleks, kui me poleks ise seda teemat puudutanud? Me olime valmis vähemalt 26.novembrini siin töötama, aga mis seal ikka siis. Praegu meil väga vahet pole, kuna elamiskoht olemas, aga siiski. Järjekordne tõestus sellest, et Austraalias käib elu päev korraga ja plaane pikalt ette teha ei maksa.
Meritil on siis homme viimane tööpäev, kuna nädalavahetusel lähevad nad Steven’iga pulma ja tulevad esmaspäeval tagasi. Ülemus küsis, kas tahan veel pühapäeval töötada. Olin nõus, kuna üksi poleks ka midagi tarka siin väga teha ja pühapäeviti parem palk ka.

Praegu on edasised plaanid kinni kõik selle taga, millal oma auto korda saame. Tuleb välja, et mitte keegi Austraalias ei tooda enam uusi ohutulede lüliteid Holdenitele, seega peame selle leidma mõnest romulast, Internetist või kuskilt. Steven lubas nädalavahetusel Perthist ka vaadata. Seni võtame veidi aega maha ja puhkame, esmaspäeval tehakse õnneks bassein ka lahti siin. Praegune plaan on ca 2 nädalat siin veeta, ümbruses ringi sõita ja vaatamisväärsusi näha ning hiljemalt detsembri alguses Esperance’i edasi liikuda. Raha oleme õnneks veidi kogunud, seega hätta jääda ei tohiks. 🙂

Kuid nagu Austraalias kombeks, siis üks päev korraga! 🙂

Categories: Lake Grace | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: