6 nädalat*

Taaskord on üks nädal peaaegu läbi saanud ning seegi kord midagi erilist juhtunud pole. 😀 Steven sai teisipäeval oma auto lõpuks parandusest kätte ja läksime ringi sõitma. Peale mõnda aega automaatkäigukastiga sõitmist oli esialgu ikka päris naljakas manuaaliga sõita taas. 😀 Ma polnud endiselt käinud vaateplatvormil, seega sinna suundusimegi. Proovisime mahajäetud kullakaevandust ka üles leida, teist korda juba, kuid leidmata see jäi seegi kord. Merit ja Steven käisid eile uuesti otsimas seda ning tuli välja, et see oli koguaeg meie nina ees olnud põhimõtteliselt. 😀 Täna lähme ilmselt sinna.

Steven kolis kolmapäeval Kyren’i juurde, kuid me otsustasime Meritiga peale mõningast kaalumist, et me sinna veel siiski ei koli – endil mugavam, kui siin tuba olemas ja rahaliselt me väga ei võidaks, sest kaotaksime söögikorrad siin, mistõttu peaksime ise hakkama süüa ostma poest.

*Eile sai meil 6 nädalat Lake Grace’s oldud. Kopp on ees tööst jubedalt, aga paar nädalat tuleb veel ära kannatada. 🙂

Categories: Lake Grace | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “6 nädalat*

  1. Mis edasi saab?

    • sirliniidas

      Edasi lähme ilmselt Esperance’i linna, ca 250 km kagu poole, rannikule.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: