Depressiivsed Austraalia väikelinnad*

Neljapäeval rabasime taaskord tööd teha ning õhtul läksime Kyren’i tagahoovi istuma. Tavapärane rutiin. Õhtul oli baaris seltskond eriti ebaviisakaid kliente, seega oli hea veidi auru välja lasta.

Reedel olin köögis tööl õhtul. Arutasime Steveniga, et huvitav, kas tuleb kiire õhtu ja ta veel arvas, et ilmselt mitte. Oi, kuidas me eksisime. 😀 Pubi oli rahvast puupüsti täis. Ülemus Steve tuli appi Stevenile süüa tegema, Kerry valmistas uusi salateid ning Steve sõber Mike tuli appi nõusid pesema. Mina jooksin nende vahel ringi, viisin toite välja, korjasin musti nõusid kokku ja aitasin, kus vaja. Meritile läks baari abiks üks endine baaridaam Šotimaalt, kes on praegu tagasi Lake Grace’s sõpradel külas. Õhtul soovisime Meritile veelkord palju õnne Kyren’i juures, kuhu olid tee leidnud ka mingisugused iirlased, kellele lõpuks Meritiga kallale tahtsime minna, kuna pole ammu nii nõmedaid inimesi näinud. 😀

Laupäeva õhtu see eest möödus eriti vaikselt. Olin taas köögis ja pidin peale seal lõpetamist minema baari, kuid Steve lasi mu minema, sest rahvast ei olnud. Nüüd on käes pühapäev, olen tööl 14:30 kuni sulgemiseni ja ausalt öeldes ei jõua oma homset vaba päeva ära oodata! Muust märkimisväärsest nagu polegi kirjutada. Ootame, et auto korda saaks, siis saab taas ringi liikuda ja muust, kui tööst, rääkida. 🙂

*Igav igatahes siin linnakeses ei hakka, sest meid lõbustab Steven’i eks, kes teda sõnumitega pommitab iga 5 minuti tagant, kord lubades ta maatasa teha ja teisel hetkel palub vabandust. Vähemalt on köögis midagi lugeda, kui tööd pole. 😀

Categories: Lake Grace | 5 kommentaari

Navigeerimine

5 thoughts on “Depressiivsed Austraalia väikelinnad*

 1. P.S. Kas Sa kuulsid, et Austraalia tööluba kallineb?

  • sirliniidas

   Jep, kuigi see ei olnud vist märkimisväärselt suur summa, alla 100€?

 2. Kõik tööinimesed ei suple rahas 😀

 3. Kurat, kell on palju ja mõte läks nihu ning enam ei saa kustutada oma kommentaari.

  Uuesti: Kõik pole tööinimesed, et nad rahas supleks.

  • sirliniidas

   Arusaadav. Austraalia muudab kiirelt suhtumist rahasse, kui siin nädalaga Eesti kuupalga teenid.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: