Elu keset küla

Uus nädal on taas kiirelt möödunud ning nädalavahetus ukse ees. Päevad mööduvad töötades ja õhtuti tavaliselt kellegi juures istudes.

Esmaspäeva õhtul käisime Meriti ja Steveniga peale tööd ringi sõitmas, kuna ei viitsinud niisama hotellis passida. Läksime mahajäetud ringrajale, kus ühe korra päevasel ajal käinud olime. Tiirutasime seal ringi ja tegime sõõrikuid :D, kuni Stevenil läks auto natuke käest ära ja sõitsime üle künka. Midagi hullu ei juhtunud, ainult minu lahtine purk lendas käest ja auto lagi, aknad ja me ise olime joogiga koos. Ups! 😀 Tagasi teele jõudes saime aru, et autol on midagi viga ja avastasime, et rehv oli tühjaks läinud. Sõitsime siis vaikselt edasi, aga asi läks aina hullemaks ning tuli välja, et rehv oli täiesti maha jooksnud. Edasi sõita sedasi ei saanud ja Steven helistas oma sõbrale, Stefanile, kes meile varurehviga järgi tuli. (Meie enda varurehv oli pakiruumis, aga see ka katki. :D) Rehv vahetatud hakkasime tagasi kodu poole sõitma, kuid siis avastasime, et see natuke liiga suur ja käis vastu autot, mistõttu üle 40 km/h sõita ei saanud. Lisaks sellele kõigele ei saanud me enam oma ohutulesid välja lülitada, kuna nupp oli kinni kiilunud. Proovisime seda kätte saada ja ühel hetkel oli kogu kupatus koos juhtmetega väljas. 😀 Seega polnud meil enam ka suunatulesid. Mis siis ikka, koju igatahes jõudsime ja Steven lubas kõik asjad enne korda teha, kui auto ära ostame ja edasi liigume Lake Grace’st. Vähemalt polnud igav õhtu. 😀 Ja isale infoks, et bensiini liiter maksab meie linnas 1,54$ ehk Google järgi 1,22€. Hinnad on erinevad, näiteks Perthis on liiter kallim, ca 1,7$ ja üleval põhja pool veel kallim.

Teisipäeva õhtul olin köögis tööl ja istusin peale oma vahetust baaris. Ajasin ühe kohaliku, Rickiga, juttu ja tuli välja, et eile oli tema sünnipäev. (Siin on vist igal teisel inimesel oktoobris sünnipäev. :D) Merit sai suht vara baari kinni pandud ja läksime Cyreni juurde Ricki sünnipäeva tähistama. Cyreni juurde jõudes tuli välja, et ta polnudki veel töölt koju jõudnud, aga no worries, istusime tema hoovi ikkagi maha! 😀 Olime seal kuskil pool tundi olnud, kuni Cyren ise ka  koju jõudis. Poisid tegid lõkke üles, veetsin paar tundi seal ja tulin koju ära.

Täna hommikul käisin meile uut fööni ostmas, kuna vana läks eile kärssama ja ei julgenud seda enam igaks juhuks kasutada. Poes oli nii suur valik, et silme eest läks lausa kirjuks! Valida oli suurema punase ja väiksema punase fööni vahel. 😀 Võtsin väiksema, mis oli odavam (25$) ja mahub paremini kotti. See oli ilmselt tänase päeva huvitavaim seik. 😛 Õhtul olin taas baaris tööl ja homme alustan 11:00.

Kuidas teil läheb?

Categories: Lake Grace | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Elu keset küla

  1. Krista-Maria

    Minul läheb nii nagu ikka, oluliste muutusteta ja kui muutused oleks, saaksid esimeste seas nendest teada 🙂

    • sirliniidas

      Tore. 🙂 Tead nii kiire on olnud viimastel päeadel ja pole mahti saanud Skype’da. Vaatame jooksvalt. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: