Palju õnne mulle! :)

Kiire postitus enne teele asumist, nimelt lähme siis täna Steven’iga El’i lennuki peale viima Perthi. Pidime kell 7 startima (kell on 7.15), käisin just vaatamas, kas El on üleval. Muidugi ei olnud, magas sisse. 😀 Seega lükkub meie start natuke edasi.

Kõht on täiega tühi, tahtsin oma eilse õhtusöögi ära süüa, mida eile ei jõudnud, kuid köök on lukus nii vara hommikul, sest boss Steve pole veel ärganud ega uksi avanud. 😀 Tuleb tee pealt midagi hamba alla haarata.

Eile peale töö lõpetamist sain juba esimesed õnnesoovid. Käisime ühe Olly juures istumas ja seal oli üks iiri kutt, kellel ka 14.oktoobril sünnipäev. 🙂 Hommikul helistas mulle Marii, tore oli tema häält kuulda. 🙂

Categories: Lake Grace | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: