Päikeseline reede

Eile õhtul oli El’i viimane vahetus pubis. Ta lõpetas töö kuskil 20.00 ajal ja ma 22.00, Merit oli lõpuni. Istusime ja tähistasime tema viimast õhtut, kui ühel hetkel tuli El’il suurepärane idee pidada maha üks käruvõistlus. 😀

Mina hoidsin El’i jalgadest ja meie vastasteks olid ühed kutid. Esimese ringi võitsime meie. Teisel ringil oli meil juba kaks tiimi vastasteks ja kuna läks päris kitsaks, siis keegi kuskil koperdas ja lõpuks olime kõik pikali pubi põrandal maas kõhud kõveras. 😀 Samal ajal astus sisse meie ülemus Steve, kelle nägu oli lihtsalt parim! 😀

El pidi täna hommikul veel hotellitube koristama, kuid magas sisse. Kui ta alla jõudis, siis ütles Steve talle, et võib tagasi magama minna. 😀 Ju ta arvestas sellega juba eile, et El täna hommikul ilmselt tööle ei jõua.

Täna oli ülisoe ilm (kuid väga tuuline) ja käisime päeval veidi ringi sõitmas Steven’i ja Meritiga. Steven näitas meile ringrada, kus noored kihutamas käivad; käisime tammide juures ja proovisime üles leida vana kullakaevandust, aga täna seda ei leidnud. 😛

Categories: Lake Grace | 1 kommentaar

Navigeerimine

One thought on “Päikeseline reede

  1. Krista-Maria

    kadestan, mõnusss soe raudselt 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: