Lähme sõidame

Põrutavad uudised puuduvad, sellepärast ka paaripäevane vaikus blogis. Rutiin on meil paigas: töö-magamine-söömine-teleka vaatamine. That’s about it. 😀 Vahepeal sõidutan Steven’it kuhu vaja või näiteks eile viisin Jaimee koju (15.aastane tüdruk, kes köögis töötab 3 korda nädalas).

Eile naases meie teine ülemus Kerry, kes on ca 60ndates naisterahvas. Tema vastutab köögi ja koristuse eest. Olime temast hullemaid jutte kuulnud, kui Steve’st. Mina pole temaga tööalaselt veel kokku puutunud ja ei oska arvamust avaldada. Küll on El’il ja Steven’il temast juba kopp ees. 😀

Läksin täna peale tööd sõitma, et pildile saada ilus päikeseloojang. Kahjuks jäin hiljaks ja kaamera aku hakkas ka tühjaks saama. Mõned klõpsud siiski tegin ja oli mõnus üksinda ringi kimada ning kõvasti muusikat kuulata. 🙂 Steven lubas mingi päev viia mind ühte kohta, kust hea ülevaade järvele ja saab häid pilte. (Lake Grace on soolajärv, mis on põhimõtteliselt täiesti ära kuivanud ehk üks lõputu liivaväli sisuliselt. :P)

Categories: Lake Grace | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: