Golf

Neljapäeval kutsus kokk Steven peale hommikust vahetust mind endaga kaasa golfi mängima. El on rääkinud, et nad teevad seda tihti, kuna see hea võimalus vaba aega sisustada. Miks mitte, targemat teha mul nagunii polnud, kuna Merit oli tööl ja El raamatukogus. Steven pani muidugi mind rooli. 😛 Golfiväljak asub linnast ca 5 km väljas ja kuna hooaeg on ametlikult läbi, siis peale meie seal kedagi teist ei olnud. Siiamaani olin arvanud, et golf on igav, kuid võin öelda, et minu arvamus muutus. 🙂 Algul läks ikka aega, et pallile üldse pihta saada. 😀 Aga mida rohkem mängisime, seda paremini mul läks. Kuigi jah, sihik oli tihti paigast ära ja pallid olid kraavis. Seal oli kohutavalt palju tüütuid kärbseid, kes parvedes lendasid ninna, suhu, silma ja istusid niisama riietel, mis muidugi keskendumisele kaasa ei aidanud. Samas ütles Steven, et esimese korra kohta olin tubli. 🙂

Steven

Kui tagasi hotelli jõudsime, siis kuulsin Meritilt, et Steve oli öelnud, et olin hommikul toa nr. 10 koristamata jätnud. Steve annab mulle igal hommikul paberilehe, kus on peal tubade numbrid, mida koristama pean ning kus ainult voodid ära tegema. Õnneks oli mul see paber alles ja sain Steve’le näidata, et nr. 10 seal ei olnud. Selle peale ta leebus ja tunnistas, et tema viga. Huh, vedas! 😛 Tegin siis kiirelt selle toa korda ja leppisime kokku, et edaspidi kontrollin kõik toad hommikuti üle, et sama asja jälle ei juhtuks.

Tegin mõned pildid meie pubist. Nendel piltidel on näha tagumine ehk hotellibaar, mis on avatud 18:00-00:00. Õhtuti saab seal süüa ja hiljem kogunevad sinna tavaliselt kohalikud noored ning jukebox’ist lastakse erinevaid uusi ja vanu hitte. 2$ eest saab vist 3 laulu valida ja samamoodi maksab 2$ üks piljardimäng. Vanem generatsioon alustab (ja ka lõpetab) varem ja nemad istuvad enamasti väikeses baaris, kus muusikat ei ole (pilte pole sellest veel teinud, kuna seal oli alles remont).

Merit taustal linu voltimas. 😀

Menüü

Üks meie pubi omapära on see, et alkoholi müüakse ainult glass’idest (200 ml) ja middie’dest (285 ml). See on ülemus Steve’i nõue miskipärast, et suuremaid klaase ei tohi olla. Näiteks glass XXXX Gold õlut (vanemate lemmik) maksab ca 2$, samal ajal middie Swan Draught õlut maksab ca 4,7$. Kui aga osta õlut stubby’s ehk 330 ml pudelis, siis on hind juba tunduvalt kallim. Pudel Coronat maksab vist midagi 7-9$ kanti, samamoodi pudel Carlton Dry õlut, mis noorematele peale läheb. (Õudne, et töötan nende toodetega iga päev, aga hinnad pähe ei jää. :D) Erinevad kokteilid (viski/rumm/viin karastusjoogiga) on valdavalt 7$. Klaas veini maksab olenevalt margist 2,5-4$ ning need pannakse peaaegu ääreni täis. Samas on tegu pakiveinidega, seega mingit erilist kvaliteeti taga ajada ei maksa. Purk Coca’t maksab 2,5$, middie 2$. (Kui antud hinnad kümnega korrutada, siis saab nii enam vähem nende väärtuse Eesti kroonides.)

Õhtul olin köögis tööl ja päris kiire tamp oli taga. Taldrikud käisid vist kõik kaks korda pesust läbi, kuna need said vahepeal lihtsalt otsa, aga rahvast tuli muudkui juurde. Peale tööd kutsus Steven meid oma sõbra Cyren’i juurde, kelle juures ka esmaspäeval istusime. Õues oli veidi üle 10 kraadi sooja, seega väga nautida ei saanud seda istumist seal. 😀 Cyren naljatas, et kui me ta auto käima oskame panna, siis võime sellega tiirule minna. Tal on mingi eriti uus ja kallis Ford (ei ole asjatundja sellel alal, seega täpsemalt ei oska rääkida :D) ja mõtlesin, et mis see siis ära ei ole. Istusin rooli taha, keerasin võtit ja vajutasin punast nuppu, kust mootor tööle läheb (väga palju valikuid nagu ei olnud, kui sinna oli “Start Engine” kirjutatud :P) ja nii lihtne see oligi. Cyren oli väga üllatunud selle üle, ma isegi ei tea miks, ju ta siis arvas, et me rumalad naisterahvad välismaalt või midagi. 😀 Me siiski sõitma ei läinud, aga tiiru linnapeal tegi ta meile ise ja ma kasutasin võimalust ning tulin koju ära, kuna olin pikast päevast päris väsinud.

Hotelli jõudes tahtsin Meriti toast netipulga võtta, aga ta jäi veel Cyren’i juurde ja võti tema käes. Ma tean, et koristusruumis on kõikide tubade võtmed, kuna olen end juba kaks korda oma toast välja lukustanud ja Steven näitas, kus need on. 😀 Võtsin sealt siis võtmekimbu, aga mida ei olnud, oli Meriti toa võti. 😀 Kõik muud numbrid olemas, aga 15. puudu. Proovisin igaks juhuks kõik võtmed läbi, aga ükski ei töötanud. Mis seal ikka, saan ka ilma Internetita hakkama, aga Merit peab siis meeles pidama, et ta võtit tuppa ei jätaks, kui välja läheb. 😀

Täna hommikul nägin Steven’it köögis ja küsisin, et mis kell nad koju jõudsid. Selle peale vastas ta, et siis, kui politseist ära lasti. Tuli välja, et peale seda, kui ta oli Meriti ära visanud, oli politsei ta kinni pidanud, kuna politseinik oli kodus selle peale üles ärganud, et Cyren enne oma autoga kiirendas linnas. Lubatud limiit on 0,05 promilli ja Steven puhus välja 0,11, mis tähendab, et  ta jääb nüüd ilmselt oma lubadest ilma. Ta naljatas aga, et nüüd tal on kaks isiklikku autojuhti minu ja Meriti näol, kes teda igale poole sõidutada saavad. 😀

Categories: Lake Grace | 6 kommentaari

Navigeerimine

6 thoughts on “Golf

  1. Mida nad pullivad oma väikeste klaasidega. Kui januga juua, peab kohe endale kolm klaasi varuma.
    P.S. Tahaks ka golfi mängida.

    • sirliniidas

      Suuremad onud tahavadki mitu klaasi korraga varuda, aga see pole ka lubatud meil siin. Üks klaas peab enne tühi olema, kui uue anname. 😀

  2. P.S. Õpi mingi äge kokteil selgeks ja õpeta mulle ka.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: