Queen’s Birthday

Eile oli meil siis riigipüha ehk kuninganna sünnipäev. Elizabeth II õige sünnipäev on tegelikult 21.aprillil, seega uurisin netist, mis värk on. Tuleb välja, et suurem osa Austraaliast tähistab seda juunikuu teisel esmaspäeval, aga Lääne-Austraalia osariigis otsustab kuberner, mis kuupäeval seda tähistatakse. Kindlaid reegleid pole, millal see olema peaks, kuid tavaliselt langeb see septembri viimasele esmaspäevale või oktoobri esimesele esmaspäevale. Seekord osutus selleks siis viimane variant ehk esmaspäev ja 1.oktoober. Keeruline. 😀

Mingeid sündmusi selle puhul Lake Grace’s ei toimunud, lihtsalt olid kõik kohad suletud ja meil oli köök kinni. Avasin 12 baari ning enne kella ühte ütles Steve, et paneksin selle taas kinni ja tuleksin kolmest tagasi, kuna mitte kedagi polnud.  Kui kolmest naasin, siis oli endiselt küllaltki vaikne baaris ja nii kuni poole seitsmeni, mil mu vahetus lõppes.

Kokk Steve kutsus meid kaasa oma sõbra juurde istuma ja sinna läksimegi. Saime tuttavaks neiuga Taiwanist, kes töötab Arjo kohvikus. Ta on siin kuu aega elanud ja pole siiani põhimõtteliselt kellegagi tutvunud. Edasi suundusime kellegi teise aeda istuma ja siis ühines ka El meiega. Nii me seal olime, kuni 2 aeg öösel otsustasime koju ära tulla, kuna ma alustasin täna kell 9 hommikul tööd.

Küsisin eile naljaga pooleks kokalt, et kas ta meil oma autoga sõita laseb, et saaksime vasakpoolse liiklusega harjuda ja kuidagi läks jutt sellele, et ta tahab ühe oma autodest maha müüa (tal neid kaks). Ta ütles, et kui ta sõber seda ära ei osta, siis müüb selle meile 1000$ eest. Meile see sobiks väga hästi. 🙂 Nüüd tuleb lihtsalt oodata, kas sõber ostab selle või mitte.

Autodest rääkides.. see kutt, kelle juures istusime (nimi ei jäänud meelde) töötab kaevanduses ja lahkus täna kaheks nädalaks. Nii muuseas jättis ta oma auto meile selleks ajaks kasutada, et saaksime ringi sõita soovi korral. 😀 Võtmed on koka käes ja eks vaatame siis, kas ja kuhu lähme. 🙂

Täna koristasin taas hotellitube hommikul ja avasin baari. Lõuna ajal käisime El’iga Arjos söömas ja nüüd plaanin teha väikese uinaku enne õhtust vahetust köögis.

Categories: Lake Grace | 2 kommentaari

Navigeerimine

2 thoughts on “Queen’s Birthday

  1. Awesome kui endale auto saate 😀
    Ja harjutage jah kuskil väikses kohas seda sõitmist 😀 Ei soovitaks kohe Perhis sõita 😀 Teostatav, aga suht närvesööv 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: