Esmaspäev, 24.09

Avastasime, et oleme ikka jubedad Internetisõltlased ja oleme Pauli WiFi limiidi juba 20%-ga ületanud. Ups! Seega pikemalt saame online olla nüüdsest vahemikus 1:00 – 13:00 (Eesti aja järgi 20:00 – 8:00). Ülejäänud ajal tuleb piirduda minimaalse netis istumisega.

Hommikul leidsime postkastist oma pangakaardid ja nüüd tuleb veel Tax File Number’it oodata.

Lõuna ajal läksime linna ja käisime Immigratsiooni Büroos, kust saime oma passidesse kleepsud, et omame Working Holiday viisasid. Kuna tegu on e-viisaga, siis enne seda passis kajastatud ei olnud. Nüüd aga saame kohe tulevastele tööandjatele vajadusel passid ette näidata, et meil on viisad kindlasti olemas.

Edasi liikusime Northbridge linnaossa, kus me varem käinud polnud. Seal asus nimelt üks tööbüroo – JobShop, mille avaldused eelmisel nädalal Internetis ära täitsime ja kust peale seda sõnumi saime, et ise kohale läheksime. Kuna avaldused olid täidetud, siis küsiti meilt ainult millist tööd tahame ja kas tahame koos töötada. Täna midagi sobivat ei leidunud, aga lubati helistada, kui uued pakkumised tulevad. Neiu, kes seal töötas, ütles, et neile saabub iga päev väga palju pakkumisi. Kuna meil hetkel veel väga kiiret asjaga pole, siis oleme selles osas rahulikud. 🙂 Homme hommikul lähme vaatame ka AussiJobs’i tööbüroo üle. Kuuldavasti peab seal olema valmis vähemalt 5 h järjekorras istuma.

Nüüd oleme diivanil keras oma tekkide sees (sest õhtuti läheb nii külmaks endiselt) ja hakkame Emmy auhindade jagamist vaatama.

Categories: Perth | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: