1 päev veel

Nonii, homme kell 21:30 astume Tallinna Lennujaamas lennukile ja suundume läbi Helsingi ning Hong Kongi Perthi poole. Viimane nädal lendas eriti kiirelt, sest iga päev oli vaja veel midagi korda ajada või kedagi näha. Esimesed pisarad sain juba reedel valatud, kui töö juures head aega käisin ütlemas. 🙂 Ma tean, et ilmselt ei saa neid ka lennujaamas tagasi hoitud, kuid ma siiski proovin olla tubli, sest et ega ma ju eluks ajaks minema lähe ning mõnus seiklus ootab meid ees. 🙂

Täna tulin siis lõpuks koju, et pakkima hakata ja veel viimaseid ettevalmistusi teha, kuid siiani olen suutnud ainult netis passida ja riided pessu panna. 😀 Natuke olin tegelikult asjalik ka. Nimelt tegin meile juba check-in’i ära Internetis. Finnairiga lennates saab seda teha juba 36h enne lendu ja see on hea selleks, et saab varakult endale kohad valida. Saimegi ilusti akna alla omale kohad nii Tallinn – Helsingi kui ka Helsingi – Hong Kong lennul. Hong Kong – Perth lennule ei saanud ise kohti valida ja eks siis tuleb leppida sellega, mis pakutakse. 🙂

Täna käis Krista head aega ütlemas ja tõi nii armsa kingi mulle:
Tegemist on 2013. aasta kalendriga, kus sees on pildid meist läbi aegade. 🙂 Aitäh!

Reedel sain kokku oma sõbra Jessicaga USA-st ning tutvustasin talle veidi Tallinna. Ta tõi mulle oma kodulinnast Flagstaffist seebi, et saaksin selle oma reisile kaasa võtta. Tema sõber teeb neid ise.

Saigi vist kõik kirja, mida öelda tahtsin. Aeg hakata pakkima!

Categories: Veel Eestis | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: