CouchSurfing

Kevadel uuendasin oma CouchSurfingu profiili põhjalikult, et vajadusel oleks kergem leida meile öömaja Austraalias. Ma poleks osanud oodata seda, et inimesed ise võtavad ühendust ja pakuvad võimalust nende juures ööbida. 🙂

Viimase paari nädala jooksul olen saanud juba 4 pakkumist. Tõsi küll, nendest üks oli mingisugusesse kunstikommuuni Perthist 30 km eemal, mis ei ole väga meie teema. Teine oli Karrathast, kuid kuna me veel ei tea, kuhu Perthist suundume, siis jäi see ootele. (Pealegi oli jäetud sellele mehele ka üks negatiivne tagasiside, kus kirjutati, et see koht pole naisterahvastele just kõige sobilikum.) Kolmas kutt tundus vägagi normaalne, aga peale seda, kui olin tema kirjale vastanud, on tema profiil kustutatud. 🙂 Hetkel ongi sõelale jäänud neljas pakkumine lõuna Perthi 29.aastase noormehe juurde. Vastasin talle täna hommikul ja eks siis ole näha, kas tema profiil ka salapäraselt kustub või mitte. 😀

Esmaspäevast hakkab mul puhkus, seega teen siis ka ise veidi researchi seal ja saadan kirju laiali. Me eelistaksime võimalikult vähe ööbida esialgu hostelites, kuna eelarve on meil piiratud ja igatepidi toredam on peatuda kohalike juures.

Nagu ma aga igaltpoolt lugenud olen, siis Austraaliasse minnes ei tasuks rohkem plaane teha, kui pilet ära osta ja kohale sõita, sest seal muutuvad plaanid iga päev! 😛

Categories: Veel Eestis | Lisa kommentaar

Navigeerimine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: